Logo
Loopbaanbegeleiding & Coaching
... voor de verandering!

Achtergrond

Jef van Beckhoven - 1952
 
Achtergrond
Na zijn studie aan de Landbouwuniversiteit, haalde Jef van beckhoven zijn pedagogische aantekening biologie en werkte twee jaar als docent in het middelbaar onderwijs. Hij maakte daarna een overstap naar de wereld van projectmanagement en werkgelegenheid en zette circa 150 innovatieve projecten voor werkloze hoger opgeleiden op bij uiteenlopende organisaties.
Samen met het hoofd personeelszaken van WUR ontwikkelde hij een Leergang Arbeidsmarkt voor afstuderenden van de universiteit. In deze tijd was hij een pionier op dit gebied.

Vanaf 1991 werkt hij zelfstandig als loopbaanadviseur en trainer. Hij volgde een driejarige opleiding bij het Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie vervolgd met een opleiding Transactionele Analyse gecombineerd met NLP, NLP-masters, Systemisch Werken.

De diensten van BLCC Loopbaanbegeleiding zijn op het hoogste kwaliteitsniveau erkend met een certificering van CMI, Career Management Institute. Hiermee maakt BLCC samen met tweehonderd collega's deel uit van de Nederlandse top in Loopbaanbegeleiding.
 
Als geëngageerd loopbaanprofessional s hij steeds actief geweest binnen het vak bijvoorbeeld binnen het laboratrium voor loopbaanadviseurs ( NVO2), het ontbijtnetwerk Gelderland voor loopbaanadviseurs, als mentor en beoordelaar bij certificering van loopbaanprofesionals . Recentelijk is hij een van de belangrijke drijvende krachten bij het initiatief en organisatie bij de Dag van de Loopbaan bij het NOLOC.

Voor meer informatie kijk ook op: nl.linkedin.com/in/jefvanbeckhoven/
Ga naar contact