Logo
Loopbaanbegeleiding & Coaching
... voor de verandering!

Loopbaanbegeleiding

BLCC Loopbaanbegeleiding kan u helpen wanneer onderstaande vragen u bezighouden:
 
  • Wilt of moet u van baan veranderen?
  • Wilt u graag meer voldoening in uw werk en goede loopbaanperspectieven?
  • Staat u voor een studie-of beroepskeuze?
  • Zijn er ontwikkelingen bij uw werkgever waardoor u naar ander werk gaat zoeken?
  • Twijfelt u al jaren of u die droom kunt realiseren en wat u kan brengen
  • Wilt u uw werk en loopbaan onder de loep wilt nemen, omdat uw privé omstandigheden zijn veranderd?
Al deze vragen of twijfels kunnen u aardig bezighouden of in de weg zitten om stappen te nemen. Het kan anders, er is goede loopbaanbegeleiding mogelijk! 

Persoonlijke coaching

Bij BLCC Loopbaanbegeleiding krijgt u een persoonlijk coaching- of loopbaanbegeleidingstraject, dat volledig wordt afgestemd op uw situatie. We maken in onderling overleg een plan voor het traject en u houdt zelf de regie door zelf een actieve inbreng te hebben. Jef van Beckhoven is de drijvende kracht achter BLCC Loopbaanbegeleiding, en heeft de afgelopen 30 jaren als loopbaancoach vele honderden mensen individueel begeleid in hun keuzeproces naar ander werk of de gewenste verandering. Daarnaast heeft hij honderden trainingen verzorgd.  

BLCC Loopbaanbegeleiding

Deze persoonlijke aanpak van BLCC Loopbaanbegeleiding werd eerder met een klanttevredenheid van 8,2 tot 8,5 gewaardeerd. De diensten van BLCC zijn op het hoogste kwaliteitsniveau erkend met een certificering door het Career Management Institute, CMI. Hiermee maakt BLCC Loopbaanbegeleiding samen met tweehonderd collega's deel uit van de Nederlandse top in loopbaanbegeleiding.   Wilt u weten wat BLCC voor u kan betekenen, vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan via email of bel naar 0318 418051.  
Ga naar contact