Logo
Loopbaanbegeleiding & Coaching
... voor de verandering!

Thijs Schoten (50), Ede

Zelf sleutel tot succes en werkplezier!
Na ruim 10 jaar gewerkt te hebben in ontwikkelingssamenwerking, kreeg ik weer vaste voet aan de grond in Nederland.
Na een korte uitstap in een andere sector kon ik aan de slag als trainer/consultant bij een organisatie voor internationaal management. Na vijf jaar voelde ik me niet meer écht happy in mijn werk. Leuke collega's, leuk werk ook, maar ik liep vaak rond met een gevoel van onbehagen, en een verkeerde spanning in mijn lijf. Ik kon niet pakken wat het was. Jef van Beckhoven kende ik nog van een oriëntatiecursus voor teruggekeerde ontwikkelingswerkers die ik gedaan had toen ik net terug was in Nederland.
Ik heb eerst een intakegesprek met Jef gehad. Op basis daarvan hebben we een kort traject van een viertal coachingsgesprekken uitgezet. Mijn werkgever steunde me volledig en betaalde ook de kosten.
Jef van Beckhoven kon wel wat met mijn verhaal. Hij fungeerde als klankbord en stelde precies de goede vragen om alles boven tafel te krijgen. Hij analyseert goed en graaft op een prettige manier door. Het leverde me praktische handreikingen op waar ik wat aan heb. De aanpak van BLCC nodigt uit tot praten. Je moet ook zelf aan de slag, maar dat vond ik juist heel stimulerend. Daardoor leverden de gesprekken de dingen op die bij mij passen, waar ík mee verder kan.