Logo
Loopbaanbegeleiding & Coaching
... voor de verandering!

Martijn 51 jaar, Ede

Een ander beeld van mezelf!
Nadat ik bijna twee jaar werkeloos was, had ik ruim 200 brieven geschreven en was ik circa zes keer op gesprek geweest en had ik mij op verschillende plekken ingeschreven. Om mijn kansen te vergroten heb ik een consultancybureau opgezet.  Mijn motivatie en geloof in een goede afloop was zeer laag, het leverde allemaal niets op. Nadat ik het BLCC loopbaanbegeleiding in contact was gekomen ben ik meteen in een begeleidingproject gestapt. Dit was confronterend : mijn curriculum vitae, wat ik twee jaar had gebruikt, onderging een complete metamorfose. Het beeld wat ik van mezelf had, kon ik in  positieve zin bijstellen. Het resultaat was dat ik in eens regelmatig op gesprek uitgenodigd. Het lukte  mij steeds net niet om nummer een te worden. Korte intensieve oefensessies met videocamera erbij, ook confronterend, maakte dat mijn presentatie  steeds gerichteren effectiever werd. Met als resultaat een baan!

Terugkijkend op dit traject was het traject succesvol door de vastberadenheid van mijn begeleider en de mogelijkheid die me geboden werd om op een andere manier naar mezelf te kijken, iets wat niet mogelijk is zonder de juiste support en vakkennis van BLCC.

Ik kan BLCC aanraden voor mensen die op een andere manier naar zichzelf willen gaan kijken, maar ook in een traject naar een nieuwwe functie geeft BLCC een enorme meerwaarde.