Logo
Loopbaanbegeleiding & Coaching
... voor de verandering!

Ervaringen

Kandidaten  en opdrachtgevers aan het woord
 
Everdien, 49 jaar, Ede
Ondanks veel tegenslag toch doorgaan.
Na bijna 12 jaar moest ik onverwachts en ongewild op zoek naar een nieuwe werkgever Ik ben een loopbaantraject gestart bij een professioneel bureau. Door dat traject ben ik in staat geweest de situatie een plek te geven en weer wat zelfvertrouwen op te bouwen. Wat ik miste was een praktische handreiking: hoe nu verder op de arbeidsmarkt?
lees verder>
 
Barry Goedhart, 52 jaar, Ede
Na 25 jaar een nieuwe stap
Na drie jaar met een dubbele baan was het duidelijk dat het een te grote belasting was.De vraag die ontstond is: wat dan wel? Een van beide banen opzeggen? Iets helemaal anders gaan doen? Dat zijn spannende keuzes zeker als je al een dienstverband hebt van 25 jaar. Een ding was duidelijk voor mij, er moest iets gebeuren!
 
 
Marian 54 jaar
Ik ben 54 jaar en kostwinner in een gezin met drie opgroeiende kinderen. Mijn tijdelijk contract wordt niet verlengd en de arbeidsmarkt waarop ik mij begeef, kent veel concurrentie. Dat is geen fijne startsituatie. Ik heb Jef gevraagd mij bij te staan.
lees verder>
 
  
 Julia, 58 jaar
"Gewoon doen"
 Ik geef leiding aan ca 20 mensen met een uiteenlopende achtergrond en werkzaamheden. Mijn werk liep niet meer soepel, mijn zelfvertrouwen stond onder druk en ik was minder effectief in cruciale en lastige situaties.
lees verder>
 
  
Fred ( 53jaar) Ede
Netwerken werkt beter dan brieven schrijven!
Na een vanzelf lopende carrière van ruim 30 jaar kwam de dag dat mijn laatste werkgever en ik besloten uit elkaar te gaan. In mijn laatste functie als directeur gaf ik leiding , had ik met veel inzet veel voor elkaar gekregen in een niche markt. Het ongewilde vertrek kostte mij veel energie . Ineens zit ik thuis, en dat was na jaren een zeer drukke baan te hebben gehad een enorme overgang. Hoe moest ik dit verder? 
lees verder>
  
 
Martijn (53), Ede
Een ander beeld van mezelf
Nadat ik bijna twee jaar werkeloos was, had ik ruim 200 brieven geschreven en was ik circa zes keer op gesprek geweest en had ik mij op verschillende plekken ingeschreven. Om mijn kansen te vergroten heb ik een consultancybureau opgezet.  Mijn motivatie en geloof in een goede afloop was zeer laag, het leverde allemaal niets op. Nadat ik het BLCC loopbaanbegeleiding in contact was gekomen
 
 
Peter (33) , Wageningen
Doen waar ik goed in ben. 
lees verder >
 
Cees de Koning , leidinggevende Animal Sciences Group, Wageningen University & Research centre, opdrachtgever:
Persoonlijke aandacht
lees verder >
 
Anja Steenbakker (28), Wageningen.
Met ADD heldere keuzes kunnen maken in mijn loopbaan!
Als afgestudeerd ingenieur bos- en natuurbeheerder vond ik een ideale startersbaan in het onderwijs.
Lees verder >
 
Marlies van Dongen (40), Wageningen.
Ik heb 't nog nooit zo goed gehad in mijn werk als nu!
Na 15 jaar als activiteitenbegeleidster, in de zorg voor verstandelijke gehandicapten, gewerkt te hebben, kwam een moment dat ik totaal opgebrand was.
Lees verder >
 
Gijs Planten (43), Zwolle.
Zorg goed voor jezelf!
Als grafisch vormgever liep ik na 7 jaar vast in mijn werk. Wilde ik wel op deze plek blijven? Was het beter om wat anders te gaan zoeken?
Lees verder >
 
Sofie Martens (32), Zwolle.
Ik weet nu wat ik te bieden heb, en wat bij mij past!
Ik werkte als baliemedewerkster bij een drukkerij, maar zat daar niet lekker op mijn plek.
Lees verder >
 
Thijs Schoten (50), Ede.
Zelf sleutel tot succes en werkplezier!
Na ruim 10 jaar in ontwikkelingssamenwerking gewerkt te hebben, kreeg ik weer vaste voet aan de grond in Nederland.
Lees verder >
 
Fatima Azghari (44), Veenendaal.
Eindelijk gelukt!
Op mijn 36 ste kwam ik in de WAO, Ik deed lopende band werk in ploegendienst. Het betaalde goed. Ik werd ziek en kwam in de WAO.
Lees verder >