Logo
Loopbaanbegeleiding & Coaching
... voor de verandering!

Gijs Planten (43), Zwolle

Zorg goed voor jezelf!
Als grafisch vormgever liep ik na 7 jaar vast in mijn werk. Wilde ik wel op deze plek blijven? Was het beter om wat anders te gaan zoeken?
Via een FNV leeftijd- & loopbaanworkshop kwam ik in contact met BLCC. Ik heb drie loopbaanbegeleiding gesprekken gevoerd met Jef van Beckhoven van BLCC. Ik liep vast in mijn eigen ideeën. Met Jef van Beckhoven heb ik alles eens goed op een rijtje gezet. Hij hield mij een spiegel voor en al ontdekkend werd me veel duidelijk. Het werk past goed bij me. De manier van werken en het contact met mijn werkgever minder.
Ik sprak met Jef over meer dan alleen het werk en daar leerde ik uit dat ik mijn vrije tijd ook actief kan invullen. De balans werk en vrije tijd was bij mij niet in evenwicht. Zorg goed voor jezelf was een belangrijke boodschap en die heb ik ook ter harte genomen.
In de gesprekken bleef Jef van Beckhoven doorvragen en dat was heel verhelderend. De gesprekken waren voor mij een stimulans om zelf initiatieven te gaan nemen. Ik ben bijvoorbeeld op mijn werkgever afgestapt, heb zelf voorstellen gedaan. En in mijn vrije tijd heb ik weer een aantal van mijn hobby's opgepakt. Terugkijkend kan ik zeggen dat ik rustiger geworden ben en mijn leven is er plezieriger door geworden, meer in balans.