Logo
Loopbaanbegeleiding & Coaching
... voor de verandering!

Fatima Azghari (44), Veenendaal

Eindelijk gelukt!
 
Op mijn 36e kwam ik in de WAO. Daarvoor deed ik lopende band werk in ploegendienst en het werk betaalde goed. Maar ik werd ziek.
Die periode was niet prettig. Ik was veel alleen thuis met de kinderen, terwijl ik juist van actie houd. Na 4 jaar werd ik weer goed gekeurd en kreeg ik een re-integratietraject aangeboden via het UWV.
Via het UWV kwam ik bij Jef van Beckhoven. Ik had gelijk vertrouwen in zijn persoonlijke aanpak. In dit traject werd snel duidelijk wat ik echt wilde: voedingsassistente in de zorg. Echter ik had geen passende opleiding en ervaring. En de functie verdween bij veel organisaties. Inschrijven bij uitzendbureaus was een van de mogelijkheden om een baan te vinden. Vreselijk vond ik dit om te doen. Maar met stimulans van Jef en zijn netwerkcontacten lukte het. Uiteindelijk heb ik samen met hem een stageplaats als zorgassistente gevonden in de gehandicaptenzorg. Ik kreeg een leer-arbeidsovereenkomst als zorg assistent. Nu ben ik weer vrolijk en ga energiek naar mijn werk. Na drie maanden heb ik bedongen dat ik mijn opleiding versneld kan afmaken, want ik kan en wil meer! Door het traject voel ik mij zelfverzekerder en krijg de dingen voor elkaar.
Voor mijn kinderen en mijn man was het wel even wennen, maar zij hebben nu een vrolijkere moeder en echtgenote.