Logo
Loopbaanbegeleiding & Coaching
... voor de verandering!

Coaching

BLCC Coaching
Een nieuw perspectief op werk
 
U heeft een leuke baan waarin u zich goed thuis voelt. Op een bepaald moment merkt u echter dat uw werk meer meer engergiekost dan u lief is, bijvoorbeeld door veranderingen in de werksituatie of in uw persoonlijk leven. Het werk verloopt moeizamer of lukt gewoon niet meer.
Of u krijgt het gevoel dat u meer uit uw werk zou kunnen halen. U wilt uw persoonlijke effectiviteit vergroten. In dit soort situaties zoekt u een positief kritische loopbaancoach die met u meekijkt en feedback geeft. BLCC Loopbaanbegeleiding denkt met u mee, inspireert u, en geeft deskundig advies waar nodig.
 
BLCC Loopbaanbegeleiding werkt oplossingsgericht, vanuit de vragen die u heeft. We kunnen praktisch oefenen in situaties die u lastig vindt. Bijvoorbeeld het aanspreken van mensen in uw team op het nakomen van afspraken, of het stimuleren van medewerkers om meer van hun talenten in te zetten. Wellicht is een slecht nieuwsgesprek voor u lastig, of  nee zeggen.
Wanneer u daarmee instemt kan BLCC Loopbaanbegeleiding  een ervaren acteur inzetten die u helpt om situaties te oefenen. BLCC ondersteunt u bij het terugkijken op ervaringen op de werkplek en het zetten van nieuwe, concrete stappen.
 
Deze persoonlijke aanpak werd eerder met een klanttevredenheid van 8,2 tot 8,5 gewaardeerd. De diensten van BLCC Loopbaanbegeleiding zijn op het hoogste kwaliteitsniveau erkend met een certificering van CMI, Career Management Institute. Hiermee maakt BLCC samen met 300 collega's deel uit van de Nederlandse top in Loopbaanbegeleiding.
 
Voor meer informatie email of bel naar 0318418051

 
BLCC Mentoring
BLCC begeleidt ook startende loopbaancoaches. Vanuit zijn ruime ervaring is Jef van Beckhoven een uitstekende sparring partner voor startende collega’s.
BLCC biedt een aparte dienst aan voor loopbaancoaches die zich willen laten certificeren bij het Career Management Institute (CMI). BLCC is een erkend CMI mentor en kan collega’s coachen in het certificeringstraject. Maak vrijblijvend een afspraak om te bespreken hoe dit traject er voor u uit kan zien.
Zie ook www.cminl.nl
 
Voor meer informatie email of bel naar 0318418051
Ga naar contact